Vilkår og godkjenning for å legge ut info, tekst og bilder.

Vi setter stor pris på at du vil være med å bidra til at gatekunstkart.no blir bedre med info, aktiviteter, tekst og bilder.

Gatekunstverk skal kunne bli vist frem på digitalt (papir,) gatekunstkart, fremme kunstnere, og deres verk, formidle, merkevare og øke salget, lokalt og internasjonalt. Kunstnere som lager profil og legger ut sine egne bilder med sted og info, godkjenner automatisk bruk av bildene.

I denne forbindelsen vil gatekunst bli profilert ut mot turister og lokal befolkning, slik at alle kan bruke kart å finne gatekunsten. gatekunstkart.no som er hovedsiden på norsk og streetartbergen.no som er den ut mot engelsktalende, kommer fortløpende, vil ha flere undersider som blant annet gatekunst kart, og info om kunst, gatekunst, urbankunst vil bli formidlet og profilert videre til forskjellige nettsider/ kanaler og SoMe.

Alle bildene som blir lagt ut i gatekunst kartet vil bli kontrollert og godkjent, og på sikt vil kunstnere selv kunne legge ut bildene selv. Da er det også slik at dere godkjenner at vi bruker tekst og bilde av det som dere legger ut i tilknytning med gatekunstkart.no og gatekunstkart.no

Legg ut gjerne mest mulig info, som: bilde med hvem som er kunstner, verkets navn, foto, nøyaktig sted. Jo bedre info jo lettere er det å få godkjent å lagt ut info, og info med bilde. Vi ønsker at dette skal komme kunstnerne tilgode slik at det er viktig at dere godkjenner eller forstår vi ønsker godkjenning og rettighet til å legge ut bilder. Legg ut Info og sted slik at folk kan ta en gatekunst tur, så kan de se og ta bildet selv.

Del gjerne videre på sosiale medier, og tagg kunstner.

0