standard-title Om Oss

Om Oss

Laster…

Gatekunst Bergen og gatekunstkart.no ble laget for å gjøre det lettere for folk flest og turister til å finne gatekunsten som er spredt rundt i Bergen.

Bergen er på mange måter Norges gatekunsthovedstad. Alt fra den allmenne bergenseren til enkelte regjeringsmedlemmer har en mening om gatekunsten. Vi mener gatekunst er en moderne og flott måte å uttrykke seg på, og som gir byen vår mangfold, farge og mening. Men det er ikke alltid lett å vite hvor man finner all den fantastiske gatekunsten denne byen har å by på. Derfor startet vi GatekunstBergen.no. Med vår kartløsning kan du få oversikt over alle byens gatekunstverk, detaljert informasjon om verkene, og ikke minst, steg-for-steg veibeskrivelse til alle kunstverk. Ved å registrere deg gratis som bruker kan du også hjelpe oss med å legge til kunstverk du finner på gaten.

Mye og mange er ikke registrert på kart enda, men flere verk og kunstnere kommer fortløpende, dette er et nettbasert kart og informasjon om gatekunst i og rundt Bergen.

Her vil det være info om gatekunst, hva som skjer, arrangementer og festivaler.
Hvor finner vi all gatekunsten? Sjekk ut, gatekunst kart. Her vil info, bilder og linker være tilknyttet slik at du finner det meste av gatekunst rundt om i Bergen.

Direkte link: gatekunstkart.no

Kunst utsmykking med gatekunst på din vegg, bedrift eller privat?
Send oss gjerne litt bilder, størrelse og budsjett, så skal vi prøve å hjelpe deg så godt som mulig og formidle videre til kunstnere, hovedsakelig Bergen og omegn.

Ønsker du som privat eller bedrift gatekunst på din/ deres vegg? Kontakt oss.